| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
geta11 Junior

Data inscrierii: 12/Iun/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: 12/06/2013 11:57 Titlul subiectului: Pilule de slabit Thermacuts |
|
|
| A întrebuințat careva aceste suplimente pentru slabit. Am citit pe internet cum ca este un produs bun, si m-ar interesa daca cineva a urmat un tratament cu aceste pastile. |
|
| Sus |
|
 |
georgiana1983 Junior

Data inscrierii: 16/Iul/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: 16/07/2013 15:47 Titlul subiectului: Capsule de slabit Thermacuts |
|
|
Si eu am slabit cu suplimentele astea cam 4 kg in 3 saptamani. Suplimentul e super puternic si poate arde grasimile îndeajuns de rapid. in Romania nu e chiar atat de știut dar in vestul Europei nespus de numeroase persoane, slabesc cu acest produs nutritiv. Chiar si asa, e un fapt bine stiut ca nu este deajuns doar sa iei suplimente pentru a slabi ci trebuie sa pui un accent insemnat pe alimentele pe care le consumi si pe exercitiile fizice zilnice! _________________ [url=http://cellinea.ro]celulita[/url] |
|
| Sus |
|
 |
dorinamatei Junior

Data inscrierii: 06/Aug/2013 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 06/08/2013 15:11 Titlul subiectului: Pilule de slabit |
|
|
| Din ce am citit pe net produsul e unul termogenic. Acum banuiesc ca fiind supliment isi face efectul in functie de metabolismul fiecarei persoane in parte. Ca la indiferent ce supliment nutritiv in parte conteaza foarte mult ce faci in momentul curei cu suplimentul respectiv. Daca doar iei suplimentul si te astepti sa slabesti intr-un timp limitat atunci e posibil ca rezultatele sa fie putin mai mici. Conteaza si la ce te astepti si cat estimezi ca vei slabi in timpul unei cure. Daca esti prea increzator iarasi nu e bine, fiindca e posibil sa fii dezamagit in caz ca nu functioneaza asa bine. Oricum una peste alta cred ca o sa comand si eu o cutie din suplimentele astea si oi vedea pe urma efectele! |
|
| Sus |
|
 |
andragorun Junior

Data inscrierii: 03/Sep/2013 Mesaje: 1 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 03/09/2013 10:03 Titlul subiectului: Thermacuts |
|
|
| Astazi am cumparat 2 cutii din suplimentul asta, si de abia astept sa incep tratamentul. O sa tin si dieta si o sa fac si exercitii fizice si sper ca o sa obtin rezultate. Voi ati avut ceva fecte secundare dupa ce ati utilizat suplimentul asta? Pe site scria ca nu produc pentru ca sunt facute doar din plante. Sper sa functioneze si in cazul meu si sa dau jos macar 4-5 kg! |
|
| Sus |
|
 |
dorinamatei Junior

Data inscrierii: 06/Aug/2013 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02/10/2013 09:47 Titlul subiectului: Thermacuts |
|
|
| Am comandat pana la urma o cutie din suplimentele astea. Ieri mi-a venit coletul, iar astazi am luat prima pastila. Daca totul o sa functioneze asa cum trebuie o sa reusesc sa mai scap si eu de kilogramele pe care le am in plus! |
|
| Sus |
|
 |
angela20 Junior

Data inscrierii: 09/Oct/2013 Mesaje: 1 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 09/10/2013 13:45 Titlul subiectului: Tablete de slabit Acaiberry900 |
|
|
| Mie mi-a fost de un real folos suplimentul nutritiv Acaiberry900. L-am luat de pe sit-ul www.acaiberry900.ro si am urmat o cura de cateva luni cu el. Produsul s-a dovedit a fi un bun arzator de grasimi,iar eu am mai dat jos din kilograme. O trăsătură faina a produsului finit asta e ca iti scade libidoul pentru mancare si in felul asta mananci mai putin! |
|
| Sus |
|
 |
florica21 Junior

Data inscrierii: 08/Noi/2013 Mesaje: 1 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 08/11/2013 15:38 Titlul subiectului: Pastile de slabit Thermacuts |
|
|
| Si eu fac un remediu cu suplimentul asta de o luna de zile si deja vad ca au inceput sa apara si ceva rezultate. O sa continui cu tratamentul asta pana la sfarsitul celor 3 luni si ma astept ca la sfarsitul curei sa slabesc 7-8 kg! |
|
| Sus |
|
 |
ionamat Junior

Data inscrierii: 17/Dec/2013 Mesaje: 1 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 17/12/2013 12:43 Titlul subiectului: Thermacuts |
|
|
Fac cura de o saptamana cu suplimentul asta si parca incep sa apara primele rezultate. Le-am luat dupa sit-ul www.buythermacuts.ro la sfatul unui prieten care si el a slabit cu ele!
Sper sa functioneze si la mine! |
|
| Sus |
|
 |
ionutz Junior

Data inscrierii: 05/Iun/2014 Mesaje: 3 Localitate: Arad
|
Trimis: 05/06/2014 14:18 Titlul subiectului: Thermacuts |
|
|
| Eu cu suplimentele astea am facut cura pe o perioada de 3 luni de zile si am reusit sa dau jos cateva kilograme. Pe langa faptul ca am luat aceste suplimente am facut si exercitii fizice si am tinut si o dieta alimentara suficient de stricta. Bunul e unul normal si pe toata durata curei nu mi-a provocat nici un concluzie advers! |
|
| Sus |
|
 |
ramonasod Junior 2

Data inscrierii: 29/Mai/2014 Mesaje: 29 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 02/09/2015 09:02 Titlul subiectului: |
|
|
| Exercitiile fizice si dieta sunt perfect obligatorii atunci cand vine vorba de slabit. Fara ele e mai greu sa se slabeasca. |
|
| Sus |
|
 |
|