Pagina de start a forumului slabutesifrumoase.MyForum.ro
FAQ  Profil  Mesaje private  Grupuri  Membri  Cautare  Inregistrare  Autentificare
Mesaje private
Marirea sanilor

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului slabutesifrumoase.MyForum.ro -> Trup frumos
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
camelia90
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Mai/2013

MesajTrimis: 08/05/2013 15:15    Titlul subiectului: Marirea sanilor Raspunde cu citat (quote)

Pe mine m-a ajutat produsul numit Breastfast. Am facut un tratament de 3 luni cu acest adaos si spre surprinderea mea sanii au devenit mai fermi si mai tari. Acum ma simt mult mai feminina si pot sa imbrac ce haine vreau eu, fara sa ma mai simt stanjenita fata de nimeni! Multumita acestui supliment eu am mai multa incredere in mine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristina20
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Mai/2013

MesajTrimis: 09/05/2013 09:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am citit despre produsul asta si am aflat o gramade de lucruri bune despre el. Daca sunt adevarate cred ca ma tenteaza si pe mine sa-l cumpar!Cel mai mult m-ar convinge sa-l cumpar faptul ca sunt facute din plante!
Sus
camelia90
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Mai/2013

MesajTrimis: 10/05/2013 09:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In cazul meu au functionat! Am luat 3 cutii inca de la inceput si am urmat un remediu de 3 luni. Poti incerca cu 1 cutie si in caz ca nu observi nimic sa renunti! Oricum decat implant mamar eu zic ca e o alternativa mai buna!
Cu ce alte metode ati reusit sa obtineti efecte bune ?
Sus
adina011
Junior
Junior

Data inscrierii: 07/Iun/2013

MesajTrimis: 07/06/2013 09:38    Titlul subiectului: Breastfast Raspunde cu citat (quote)

LA mine produsul si-a aratat rezultatele mai mult dupa ce am terminat tratamentul de 3 cutii. L-am luat la recomandarea unei prietene care si ea l-a folosit. Ma speriasem dupa 2 luni deoarece nu castigaseem nici un centimetru in circumferinta bustului. Dar cu cat ma apropiam de sfarsitul tratamnetului observam cum dimensiunea bustului meu se modifica. Sunt bucuroasa si sper sa nu revina sanii la mărimea initiala!
Sus
cristina20
Junior
Junior

MesajTrimis: 13/06/2013 13:45    Titlul subiectului: Marirea sanilor Raspunde cu citat (quote)

M-am decis pana laurma. Am sunat si am facut comanda de 2 cutii de Breastafst. In 2 zile o sa ajunga coletul iar eu o sa ma apuc de tratament. Uraaa!! Sper sa ma ajute!

O zi faina!
Sus
andra765
Junior
Junior

Data inscrierii: 23/Iul/2013

MesajTrimis: 23/07/2013 11:25    Titlul subiectului: Marirea sanilor Raspunde cu citat (quote)

Sa ne zici si noua daca exista urmări secundare! produsul pare interesant, dar in ziua de astazi cam tot ce exista pe piata farmaceutica si de suplimente au consecințe adverse mai mari sau mai mici
adina011
Junior
Junior

Data inscrierii: 07/Iun/2013

MesajTrimis: 31/07/2013 13:58    Titlul subiectului: Marirea sanilor Raspunde cu citat (quote)

In cazul suplimentelor alimentare efectele adverse nu sunt chiar atat de pronuntate ca in cazul produselor care au in compozitie ingredienti chimici, dar pot exista. De cele mai multe ori reactiile adverse provocate se datoreaza de regula starii de sanatate precare a celui care face tratamentul!
Sus
cristina20
Junior
Junior

MesajTrimis: 13/08/2013 11:45    Titlul subiectului: Marirea sanilor Raspunde cu citat (quote)

Am terminat tratamentul, dar nu pot sa zic ca am obtinut cine stie ce efecte spectaculoase. In circumferinta sanilor am castigat doar 2 cm. Componentă buna e ca sanii mei sunt acum mai fermi si ceva mai sensibili in zona mamelonului.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului slabutesifrumoase.MyForum.ro -> Trup frumos Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum