| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
bella Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 5 Localitate: Iasi
|
Trimis: 17/04/2011 13:37 Titlul subiectului: Dieta cu supa de varza - 7kg in 7 zile |
|
|
Aceasta dieta este pentru arderea intensa a grasimilor.
Ingredientele necesare pentru prepararea supei:
- 6 cepe verzi mari, 2 cutii de rosii in bulion, o varza mare, 2 ardei grasi, o legatura frunze de telina, cub concentrat de supa (pui sau vita).Acestea se pot condimenta la alegere cu sare, piper, patrunjel, curry, sau hot sauce. Supa trebuie consumata atunci cand apare senzatia de foame, căci aceasta nu adauga calorii. Consumul ei duce la scaderea in greutate.
Ziua 1
- alaturi de supa, se poate consuma orice fel de fruct( cu exceptia bananelor),
- ca bauturi sunt indicate urmatoarele: ceai neindulcit, suc de afine sau apa plata.
Ziua 2
-In aceasta zi dieta pentru slabit se axeaza pe legume atat congelate cat si crude. Acestea trebuie consumate evident alaturi de supa. Este indicat sa va axati pe spanac, stevie, urzici, evitand pe cat posibil fasolea uscata, porumbul.
- la cina se poate servi un cartof copt cu unt,
- este deosebit de important ca in aceasta zi sa nu consumati fructe.
Ziua 3
- supa bineinteles in orice cantitate,fructe si vegetale,
- daca dieta a fost tinuta corect se poate observa scaderea in greutate, aproape 1-3kg
Ziua 4
- pe langa supa se consuma banane( pana la 3) si lapte degresat
- consumul de apa trebuie sa fie ridicat.
Ziua 5
- carne de vita si rosii. Cantitatea de carne consumata poate fi intre 250 si 500g, iar rosiile proaspete( aproximativ 6 bucati) sau la cutie in bulion,
- se recomanda ca pe langa supa consumata cel putin o data pe zi, consumul de apa sa fie sporit pentru eliminarea cat mai eficienta a acidului uric.
Ziua 6
- carne de vita si articole vegetale. Carnea trebuie sa fie fripta sau la gratar iar supa trebuie consumata cel putin o data pe zi.
Ziua 7
- orez Uncle Bens, suc de fructe neindulcit, vegetale, si bineinteles supa. |
|
| Sus |
|
 |
blonda Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 8 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 17/04/2011 13:39 Titlul subiectului: |
|
|
| cunosc o fata de 16 ani care acum un an avea 145 de kg, dar a reusit sa slabeasca 37 de kg cu aceasta dieta. |
|
| Sus |
|
 |
bella Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 5 Localitate: Iasi
|
Trimis: 17/04/2011 13:39 Titlul subiectului: |
|
|
| blonda a scris: | | cunosc o fata de 16 ani care acum un an avea 145 de kg, dar a reusit sa slabeasca 37 de kg cu aceasta dieta. |
woooow  |
|
| Sus |
|
 |
nelly Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 6 Localitate: Brasov
|
Trimis: 17/04/2011 13:42 Titlul subiectului: |
|
|
INTR-ADEVAR E FOARTE EFICIENTA ACEASTA CURA DE SLABIRE. eu am tinut-o si am slabit 9 kg, dar e foarte greu de tinut, nu ai energie, esti ametita, nu ai vlaga ...
la mine chiar a dat roade, am slabit enorm tinand aceasta cura si reducanad sucurile, sarea si painea. |
|
| Sus |
|
 |
rala_x Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 12 Localitate: Galati
|
Trimis: 17/04/2011 13:44 Titlul subiectului: |
|
|
am tinut aceasta dieta si si-a facut efectul mult dorit. nu am slabit 7 kg, in schimb m-am multumit cu cele 5 kg pierdute, am si trisat un pic ...
vreau sa o repet in curand ... dupa ce am terminat dieta am continuat cu fructe si legume, dar fara supa ca nu o mai puteam inghiti  |
|
| Sus |
|
 |
Admin Administrator

Data inscrierii: 16/Apr/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: 17/04/2011 13:44 Titlul subiectului: |
|
|
E usor sa slabesti, dar cel mai greu e sa te mentii. Ar necesită sa se inventeze si o dieta de mentinere a greutatii  |
|
| Sus |
|
 |
savarina Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 2 Localitate: Piatra-Neamt
|
Trimis: 17/04/2011 13:46 Titlul subiectului: |
|
|
am tinut si eu dieta cu supa de varza vara trecuta si am dat jos 4 kg  |
|
| Sus |
|
 |
misanchik Junior

Data inscrierii: 20/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Bulgaria
|
Trimis: 05/08/2012 18:55 Titlul subiectului: |
|
|
| Hi!!! Nice post Thank for that) Besides my friends real agree with me)) Thank again! |
|
| Sus |
|
 |
misanchik Junior

|
Trimis: 07/08/2012 08:50 Titlul subiectului: |
|
|
| You are simply awesome |
|
| Sus |
|
 |
misanchik Junior

|
Trimis: 08/08/2012 20:06 Titlul subiectului: |
|
|
| I want to ask ! will you obtain positive review for your post in future) Or only my grace tell you that your post is unbelievable !)) |
|
| Sus |
|
 |
pamfilecorina Junior

Data inscrierii: 21/Feb/2013 Mesaje: 1 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 21/02/2013 11:42 Titlul subiectului: |
|
|
Am auzit ca dieta cu varza e îndeajuns de eficienta!Recunosc nu am incercat-o _________________ [url=http://acaiberrydiet.ro/]dieta acai berry[/url] |
|
| Sus |
|
 |
marcu12 Junior

Data inscrierii: 25/Feb/2013 Mesaje: 1 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 25/02/2013 16:28 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am întrebuințat pentru a scapa de kilograme niste suplimente alimentare acaiberry900 si am reusit sa dau jos ceva kilograme. Am scazut cu 7 kg in 2 luni , si am reusit si sa-mi detoxific organismul. Desi nu aveam incredere in anumite suplimente de slabit, acum acord o importanta mai sporita anumitor soiuri de suplimente! |
|
| Sus |
|
 |
alexandra90 Junior

Data inscrierii: 26/Feb/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: 26/02/2013 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
| Si eu am auzit despre ele cum ca ar functiona pt slabit: |
|