| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
luizaa Junior

Data inscrierii: 16/Apr/2011 Mesaje: 4 Localitate: Iasi
|
Trimis: 16/04/2011 20:38 Titlul subiectului: Dieta cu grapefruit |
|
|
Este o dieta pe termen scurt, in care se poate pierde intre 6 si 10kg. Insa o data incheiata poate avea concluzie de yo-yo daca se revine la vechile obiceiuri alimentare.
Micul dejun:
-o jumatate de grapefruit;
-ceai sau cafea de preferinta neindulcite.
Pranzul:
-o salata de castraveti, 2 oua, rosii, ardei gras, otet, lamaie sau verdeata;
-jumatate de grapefruit, ceai sau apa( fluide cat mai multe).
Cina
- 100-200g carne de pui, vita sau felii de sunca;
- o rosie cu otet, lamaie sau verdeata;
- ceai neindulcit sau apa plata.
Informatii utile pentru reusita dietei
- consumul ridicat de lichide este vital (aproximativ 2l pe zi) ;
- dieta cu grapefruit este una restrictiva si deficitara din punct de vedere nutritional, aducand organismului doar in jur de 800 de calorii pe zi, astfel prolongația ei pe o perioada nerecomandata poate duce la malnutritie.
Legume permise: ceapa rosie, ceapa verde, ardei gras, ridichi, castraveti, broccoli, spanac, laptuci (salata verde), varza, morcovi, mazare.
Legume de evitat: ceapa alba, cartofi, telina. |
|
| Sus |
|
 |
sweetishh Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 5 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 17/04/2011 12:33 Titlul subiectului: |
|
|
| eu am adaptat reteta aceasta si am mancat cate un grapefruit la fiecare masa a zilei si am slabit 4 kg intr-o saptamana ... mancam dimineata cereale, nu foarte multe pt ca nu sunt o fana a lor si putin iaurt degresat; la pranz, supa sau ciorbita, iar seara, salata de legume, de fructe sau de varza...cam asta a fost toata filosofia...si chiar am slabit... |
|
| Sus |
|
 |
blonda Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 8 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 17/04/2011 12:41 Titlul subiectului: |
|
|
| e f buna dieta. poti manca mai mult decat scrie aici dar conditia este sa bei 3 pahare de grefuit pe zi unul dim inainte de orice masa unul in timpul zilei si unul la sf zilei dupa toate mesele inainte de culcare, dar nu mai tarziu de ora 21.00 si slabesti 1.5 kg pe sapt lejer. |
|
| Sus |
|
 |
nelly Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 6 Localitate: Brasov
|
Trimis: 17/04/2011 12:47 Titlul subiectului: |
|
|
| am tinut aceasta dieta si chiar da rezultate. este buna atunci cand vrei sa imbraci ceva pentru o petrecere pentru ca da efecte in termen scurt. |
|
| Sus |
|
 |
bella Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 5 Localitate: Iasi
|
Trimis: 17/04/2011 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
o sa incerc sa tin si eu dieta asta sa vad ce iese, dar sper ca nu o sa ma doara capul ca mie asa mi se intampla daca nu mananc cum trebuie  |
|
| Sus |
|
 |
rala_x Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 12 Localitate: Galati
|
Trimis: 17/04/2011 12:59 Titlul subiectului: |
|
|
Ideea ca un solitar aliment are capacitatea de a ajuta la pierderea miraculoasa in greutate pare sa fie o farsa. Grapefruitul este un fruct minunat – un carbohidrat natural simplu, cu continut ridicat de fibre si de vitamina C. Dar nu este intelept sa-l folositi ca unica baza a programului dumneavoastra de pierdere in greutate.
Totusi, cercetarile recente au descoperit ca grapefruitul are mai multe insusiri decat se credea. Numeroase dintre regimurile alimentare cu grapefruit cunoscute au un continut caloric deosebit de scazut, iar in ele apare si cate un grapefruit. Insa pentru multi oameni planurile cu continut caloric micșorat nu sunt o solutie buna de slabire. |
|
| Sus |
|
 |
Admin Administrator

Data inscrierii: 16/Apr/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: 17/04/2011 13:04 Titlul subiectului: |
|
|
Grapefruitul este important pentru că se comporta ca un catalizator ce declanseaza procesul de ardere al grasimilor.
Tineti cont ca dieta elimina complet zaharul si dulciurile, care sunt lipide si formeaza grasime. Grasimile nu formeaza grasime; ci ajuta la ardere. Puteti praji alimentele in unt, pe care il puteti pune din belsug pe legume. |
|
| Sus |
|
 |
savarina Junior

Data inscrierii: 17/Apr/2011 Mesaje: 2 Localitate: Piatra-Neamt
|
Trimis: 17/04/2011 13:09 Titlul subiectului: |
|
|
vreau sa slabesc dar nu pot trai fara dulcuri  |
|
| Sus |
|
 |
luizaa Junior

Data inscrierii: 16/Apr/2011 Mesaje: 4 Localitate: Iasi
|
Trimis: 17/04/2011 13:11 Titlul subiectului: |
|
|
| savarina a scris: | vreau sa slabesc dar nu pot trai fara dulcuri  |
Incearca sa elimini dulciurile... si inca ceva - daca nu prea mananci te ingrasi căci corpul intra intr-o "faza de alerta" si daca sta prea mult in dispoziția de foame va incepe sa depoziteze tot ce prinde, deci ca sa slabesti cel mai bine e sa ai 5-6 mese pe zi si sa mananci putin la fiecare. nu e necesitate sa te saturi, mai bine bei destul de multa apa si renunti la dulciuri. |
|
| Sus |
|
 |
mariams Junior

Data inscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: 16/10/2011 00:13 Titlul subiectului: dulciuri |
|
|
Daca nu poti trai fara dulciuri incearca sa faci mai multa miscare. Si atunci impaci si capra si varza . _________________ [url=http://www.suplimente-naturiste.com/content/10646-tratamente-naturiste-calivita//]tratamente naturiste[/url] |
|
| Sus |
|
 |
|